Yoast SEO

Voor Workforce-IT hosten en onderhouden we vier meertalige websites. Daarnaast geven we marketingadvies, en maken we ook logo’s voor nieuwe producten. Als vaste marketingpartner voert Kleidi een zorgvuldig uitgedachte SEO-strategie en een uitgebreid social media-plan uit.

SEO optimalisatie

Voor Workforce-IT zorgden wij voor een koppeling met Google Search Console zodat alle pagina’s goed ingelezen worden door Google. Verder maakten we een overzicht van alle pagina’s, voor vier landen, om de seo te optimaliseren zodat Workforce-IT hoger in de resultaten van Google komt.

Social Media

Workforce-IT wou starten met social media campagnes op Facebook en LinkedIn en schakelde hiervoor de hulp van Kleidi in. Zorgvuldig stelde we de juiste doelgroep samen, deden we A/B testen, optimaliseerden we de advertenties en landingspagina’s om conversies te realiseren.

Bekijk website
yoast seo optimalisatie website kleidi
  • Responsive website
  • SEO optimalisatie

Hier komt een testimonial

Bettine Pluut of Kirsten WaaijerPluut & Partners

Wat is Yoast SEO?

Online marketing advies is simpel gezegd één term om verschillende technieken, zoals zoekmachine optimalisatie en social media campagnes, te gebruiken om je product of dienst online onder de aandacht te brengen. Met als verdere doel om leads, conversies, bekendheid of sales te realiseren. Ook op zoek naar online marketing advies? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.