Website Calendly MailBlue

Website

Voor Salescyclegroup hebben we de website ontworpen aan de hand van het logo. De gehele website is in een wordpress-omgeving gebouwd en heeft als doel de trainingen die Salescyclegroup aanbiedt te tonen en uiteindelijk te verkopen. Hiervoor zijn testimonials geplaatst, is er een chat-functie gerealiseerd en een logische ‘route’ voor de bezoeker: Er zijn drie opties om uit te kiezen: kom je voor jezelf, je team of voor je organisatie.

Dit zorgt voor een fijne gebruikerservaring en op iedere pagina is het mogelijk contact op te zoeken met Salescyclegroup. Een strakke website met Calendly en Mailblue integraties.

Calendly

Om de trainingen te kunnen verkopen is er een koppeling met Calendly gerealiseerd. Salescyclegroup biedt een gratis gesprek aan van 15 minuten en deze is door de Calendly integratie direct op de website in te plannen. Calendly is ook gekoppeld aan de agenda van diverse personen binnen Salescyclegroup waardoor de beschikbaarheid altijd up-to-date is.

Mailblue Marketing Automation

Naast de handige Calendly koppeling om direct afspraken in de agenda in te boeken hebben we ook een koppeling met Mailblue gerealiseerd. Mailblue is een programma waarmee je geautomatiseerd e-mails kunt versturen met als doel om conversies te realiseren. De formulieren zijn in Mailblue gebouwd en geplaatst op de website. Na inschrijving of aanmelding op een formulier zijn er e-mails ontworpen, zowel de vormgeving als de content, die automatisch verstuurd worden. Deze emails zijn automatisch ingericht en wordt een funnel genoemd. Als persoon A de eerste mail niet opent wordt er bijvoorbeeld na 2 dagen een reminder verstuurd. Alle emails zijn weken vooruit te plannen met veel als/dan ‘regels’.

  • Website op maat
  • Direct afspraak inplannen in je agenda
  • E-mail marketing

Tes is zeer flexibel en prettig in de communicatie, geeft de ruimte maar stuurt ook daar waar nodig, Zo maakt hij afwegingen op het gebied van techniek, design en budget makkelijker.

Camiel KlinkhamerEigenaar Salescyclegroup

Wat is Calendly

Calendly is een programma waar bezoekers direct afspraken kunnen plannen in jouw agenda. Door eerst een koppeling te maken binnen Calendly met jouw agenda (Office, Google Calendar…) heeft Calendly inzicht in de beschikbare tijden. Daarna volgt een koppeling tussen Calendly en je website waarin door middel van een stukje code een ‘widget’ wordt geplaatst welke overzichtelijk de agenda op de website plaatst en waar je direct een tijdslot kunt boeken. Binnen Calendly kun je verschillende tijdslots instellen en aangeven wanneer deze beschikbaar zijn. Uiteraard worden tijden automatisch onbeschikbaar wanneer je in je gewone agenda een afspraak inplant. Handige tool waarmee bezoekers gemakkelijke en afspraak kunnen inplannen in jouw agenda.