Orsmolen: Online reserveringssysteem wordpress

De Orsmolen is onderdeel van Instituut Orshof, waar Kleidi ook de website voor heeft gemaakt. De Orsmolen is de bed & breakfast / overnachtingstak. Deze site moest overzichtelijk zijn, in de stijl van instituut Orshof en met een online reserveringssysteem voor WordPress.

Er is nauwkeurig onderzoek gedaan naar het juiste online reserveringssyssteem voor de Orsmolen. Het moet kunnen werken met een WordPress website en er zijn 6 verschillende categorieën kamers (elke verdieping 1 categorie) waarvan iedere categorie 3 kamers heeft. Sommige kamers zijn voor 1 persoon te boeken en sommige voor twee of meer.

Alle categorieën en kamers worden uitgebreid gepresenteerd op de website met een directe mogelijkheid tot reserveren. En het reserveren is mogelijk met één klik op de knop omdat de functie is toegevoegd aan de menu-balk en daardoor op iedere pagina terugkomt.

Online reserveringssysteem wordpress

Het online reserveringssysteem wat uitgekozen is heet Pinpoint. Dit is een plug-in (een plug-in is in feite extra software die je toevoegt aan de website) Het systeem is erg uitgebreid. Je kunt meerdere kalenders maken voor verschillende categorieen of kamers. Er kunnen prijzen simpel worden toegevoegd aan losse dagen of vaste periodes, bijvoorbeeld voor het hoog- of laagseizoen. Daarnaast biedt dit systeem ook een invulformulier waar bezoekers hun gegevens kunnen achterlaten en is er de mogelijkheid om additionele opties te tonen, zoals het toevoegen van een kinderbedje of kortingen automatisch toe te passen bij een boeking van een minimaal aantal dagen.

Orsmolen online reserveringssysteem wordpress Kleidi websites
  • Online reserveringssysteem
  • Kamerverhuur
  • Responsive website

"Het is heel fijn samenwerken met Tes, hij heeft het talent om onze wensen snel om te vormen tot een creatief en functioneel project!"

Chris BolsensEigenaar Orsmolen & Instituut Orshof

Wat is een online reserveringssysteem voor wordpress?

Een online reserveringssysteem is software wat het mogelijk maakt om op jouw (wordpress) website een product of dienst te reserveren en/of direct te kopen. Er is nogal een groot aanbod en de juiste keuze maken kan moeilijk zijn. Afhankelijk van het vraagstuk kan een simpelere plug-in makkelijker zijn. Kleidi helpt graag in het maken van de juiste keuze.